Het extra zintuig

//Het extra zintuig
Het extra zintuig 2015-05-03T18:00:20+00:00

Project Description

Paranormaal… een wereld van onbegrepen mysterieuze krachten of gewoon menselijke ervaringen die men in onze westerse cultuur als ‘niet normaal’ beschouwt? Als de mens iets waarneemt buiten zijn vijf normale zintuigen, spreken we van een ‘zesde zintuig’, van paranormaal.
Naast haar werk als psychotherapeute geeft ze in haar praktijk in Naaldwijk sessies op het paranormale vlak. Mede door haar medewerking aan het RTL4-televisieprogramma Het zesde zintuig wordt deze praktijk druk bezocht
In Het extra zintuig zul je niets vinden over glazen bollen, wel veel over Tessa’s leven als medium, hoe zij het ervaart om zo’n sterk ontwikkeld zesde zintuig te hebben, aangevuld met wonderbaarlijke, aangrijpende en leuke voorbeelden uit haar praktijk. Bijvoorbeeld over de ouders die hun gehandicapte zoon niet begrepen, of over de man die maar gebukt bleef gaan onder de opvoeding van zijn dominante, overleden vader… En wat te denken van de relatie die verstoord bleek te worden door ontrouw, of de zoekgeraakte poes die Tessa weer de weg naar huis liet vinden?
Achter in het boek vind je veel tips en oefeningen ter bevordering van je intuïtie en hoe je aura’s kunt lezen.

Project Details

Categories: