Loading...

Redacteur Miltenburg

/Redacteur Miltenburg
Redacteur Miltenburg 2018-07-02T14:23:27+00:00

Redacteur

Wat ik als redacteur voor u kan betekenen:

Textwrite is het adres voor het schrijven, bewerken en redigeren van tekst, waarbij wordt gelet op stijl, opbouw, structuur en doeltreffendheid – en natuurlijk op de eigenheid als het om het bewerken van een bestaande tekst gaat. Of het nu een manuscript, een bedrijfsbrochure of een artikel betreft.

Uit uw concepten, ideeën, notities en volgens uw wensen wordt een helder, vlot leesbaar, origineel stuk tekst in foutloos Nederlands samengesteld. Textwrite biedt u de mogelijkheid uw boodschap zo effectief, leesbaar en origineel mogelijk op papier te zetten; geschreven met het oog op de informatiebehoefte van de lezer.

Afhankelijk van de doelgroep wordt de tekst zakelijk, informatief, stimulerend of met een vleugje humor geschreven. In een passende stijl en met een logische opbouw.

Is uw tekst al door uzelf geschreven en hoeft er alleen nog maar kritisch gekeken te worden naar taalgebruik, opbouw en begrijpelijkheid? Ook dan bent u bij Textwrite aan het juiste adres. Uw informatie wordt tot een heldere, vlotte en vooral leesbare tekst verwerkt.

Korte, duidelijke en leesbare teksten worden immers het best gelezen.