Loading...

Schrijfcoach Miltenburg

/Schrijfcoach Miltenburg
Schrijfcoach Miltenburg 2018-07-05T10:32:43+00:00

Schrijfcoach

Wat ik als schrijfcoach voor een (beginnend) auteur kan betekenen:

Voor de totstandkoming van een (eerste) boek ben ik schrijvers graag behulpzaam. Mijn ervaring in het begeleiden van – zowel bekende als minder bekende – auteurs is ruim.

U hebt al een paar hoofdstukken van uw boek geschreven. Misschien is het al zo goed als af, maar twijfelt u nog over het een en ander. Er staat niet wat u had willen zeggen en die mooi bedachte zinnen lopen ook al niet…

Wat u van mij als schrijfcoach mag verwachten is een complete begeleiding en volledige redactie. Meestal begin ik met een quickscan van een manuscript in geprinte vorm, waarbij ik het met aandacht doorlees, u in een e-mail laat weten wat mijn globale indruk is en of ik het manuscript publicabel vind. Bent u bereid tijd te steken in het upgraden van uw manuscript, help ik u door advies te geven over zaken als schrijftechnieken, invalshoeken, stijl, opbouw, vaart, toonkeuze, vorm en structuur, het uitdiepen van karakters. Nadat u als auteur de tekst hebt herschreven, kijk ik het nog een keer kosteloos door om de laatste suggesties voor verbeteringen aan te geven.